default_mobilelogo

 

Even voorstellen…

Astrid Peeters-Sieben

Mijn naam is Astrid Peeters-Sieben, getrouwd en moeder van twee dochters. Sinds 2001 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Eerder behaalde ik al het diploma sportmassage. In 2011 ben ik gestart met de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Tussen de bedrijven door volg ik cursussen, workshops en congressen om zo actueel mogelijk te blijven en mede daardoor de kwaliteit van mijn werk te garanderen.

In 2002 ben ik in Nederweert mijn salon/huidverzorgingsinstituut ‘Arabesque’ begonnen en direct met het Franse merk Sothys gaan werken. Sothys is al tientallen jaren toonaangevend en richtingbepalend in de cosmetische wereld. Sothys richt zich op het in balans brengen, verbeteren en herstellen van de huid.

Onthaasten, dat is waar het allemaal om draait bij Arabesque, want wat is er nu fijner dan ontspannen en jezelf eens lekker te laten verwennen?

Geen wonderen… maar aantoonbare resultaten!
 
Bent u nieuwsgierig geworden?
Laat u dan adviseren en bel vrijblijvend 0495-840661.

 

 

Logo U-ConsultancyVervolgcursussen en trainingen

Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgings-branche. Uiteraard mag u van mij verwachten dat ik op ook de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering door het regelmatig volgen van trainingen. In mijn salon krijg ik meerdere malen cliënten met een huidaandoening. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 nederlanders hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen we natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

Dit alles was voor mij een belangrijke reden om de opleiding "Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten" van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor ik ervan overtuigd was dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding ben ik nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts of dermatoloog. Een absolute meerwaarde, waarmee ik mij van mijn collega's uit de branche kan onderscheiden!

 

Contact gegevens

Arabesque salon voor huidverzorging
Loverstraat 12
6031 VD Nederweert
T: 0495 840 661
E:

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken?
Dit kan telefonisch op nummer:


0495 840 661

Arabesque is lid van