default_mobilelogo

Afslanken met de Lipo Plus

 

Zuurstof voor een Beautyboost

Carboxyneo behandeling bij Salon ArabesqueDe CarboXyneo behandeling is een nieuwe, huid verbeterende behandeling waarbij gelijktijdig meerdere technieken worden toegepast om zo een maximaal effect te bereiken. Met deze behandeling krijgt u een mooiere, egale en strakkere huid en wordt de huidtextuur verbeterd. Rimpels worden verminderd en de huid wordt gezond en stralend. Het effect van deze behandeling is wetenschappelijk bewezen. De behandeling is aangenaam en na een behandeling is er al effect voelbaar en zichtbaar. Een optimaal effect wordt echter verkregen bij een kuur van meerdere behandelingen en daarna regelmatig een onderhoudsbehandeling. Een groot voordeel is dat er geen hersteltijd zit op deze behandeling. U ziet er direct na de behandeling al meteen stralend uit.

 

Hoe werkt het?


Door de behandeling met dit apparaat wordt de huid grondig geëxfolieerd en gelijktijdig wordt de zuurstoftoevoer naar de huid van binnenuit verhoogd. Dit zorgt ervoor dat de werkstoffen in de dieper gelegen huidlagen komen en optimaal opgenomen kunnen worden zodat de huidconditie wordt verbeterd. Door middel van radiofrequente straling wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om de collageen en elastine aanmaak te verhogen, wat er voor zorgt dat de huid gladder en strakker wordt. Dit resulteert in een vermindering van lijntjes, rimpels en verstrakking van de huid.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?


Carboxyneo behandeling bij Salon ArabesqueDeze behandeling is vrijwel voor iedereen geschikt. De behandeling zorgt voor een verbeterend effect op algemene huidveroudering, rimpels, verslapping, grove poriën, dofheid, acne, pigmentvlekken, littekentjes en werkt ook preventief tegen huidveroudering. De Carboxyneo behandeling zorgt voor een egalere huid, fijnere huidstructuur, vermindert rimpels en heeft een liftende werking.

 

Zuurstoftoevoer van binnenuit door middel van het Bohr-effect


Door middel van ons bloed wordt zuurstof (o2) getransporteerd naar alle organen en weefsels in het lichaam, waaronder de huid. Zuurstof wordt door ademhaling opgenomen in de longen en hier komt het door binding aan hemoglobine in ons bloed terecht. Via de stroming van ons bloed komt het onder andere bij onze huid terecht. Zuurstof is een essentiële stof voor onze huid. Een extra hoge toevoer van zuurstof aan de huid zorgt ervoor dat de huidconditie enorm kan verbeteren. Dit is precies wat wij met een CarboXyneo behandeling willen bereiken. Met deze behandeling verkrijg je het zogeheten Bohr-effect. Het Bohr-effect wil zeggen dat wanneer met zuurstof verzadigd hemoglobine in contact komt met koolstofdioxide (CO2), de hemoglobine de zuurstof loslaat en zich hecht aan koolstofdioxide. Daardoor laat de hemoglobine veel zuurstof los en deze vrijgekomen zuurstofmoleculen worden direct opgenomen door de huid.

De CarboXyneo behandeling is hierdoor de enige zuurstofbehandeling die écht werkt. Dit komt doordat bij deze behandeling de zuurstoftoevoer van binnenuit gestimuleerd wordt. Bij andere zuurstofbehandelingen wordt de zuurstof van buitenaf aangebracht, maar onze huid kan helemaal geen zuurstof opnemen van buitenaf.

 

Wat kunt u verwachten?

  • Gladde huid
  • Fijnere huidstructuur
  • Egalere huidteint
  • Verminderde rimpels
  • Strakkere huid
  • Stevigere huid
  • Littekentjes vervagen
  • Acne verbetert

 

Behandelingen

Een CarboXyneo behandeling kan per losse behandeling uitgevoerd worden, dit is een goede “boost” voor de huid. Voor een optimaal en langdurig resultaat raden wij een kuur van 6 behandelingen aan met één behandeling per twee weken. U kunt daarna met losse behandelingen (eens per 6-8 weken) het resultaat bijhouden.

  • CarboXyneo behandeling €95,-
  • Carboxyneo kuurbehandeling (6x) €450,- incl. gratis zonbeschermings-crème


(Hierbij worden 6 behandelingen ingepland, 1 keer in de 14 dagen wordt behandeld)

 

Arabesque CarboXyneo behandelingArabesque CarboXyneo behandeling

Contact gegevens

Arabesque salon voor huidverzorging
Loverstraat 12
6031 VD Nederweert
T: 0495 840 661
E:

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken?
Dit kan telefonisch op nummer:


0495 840 661

Arabesque is lid van