default_mobilelogo

Arabesque werkt met producten van SothysSothys is al tientallen jaren toonaangevend in de cosmetische industrie. Hun hoofdvestiging met researchafdeling, laboratoria , fabricage etc. is gevestigd in Auriac en Brivela-Gaillarde in Frankrijk.

De unieke en vernieuwende formules die voorkomen uit wetenschappelijke onderzoek van Sothys geven, in combinatie met exclusieve massagetechnieken en behandelingsprotocollen, de essentie weer van iedere Sothysbehandeling.

Set producten van SothysDe producten van Sothys werken veel dieper in op de huid dan reguliere producten, wat een veel intenser en blijvender resultaat geeft. Sothys doet geen dierproeven, heeft ecologische verpakkingen en werkt met een absoluut minimum aan conserveringsmiddelen. Dit  garandeert maximale tolerantie en veiligheid.

Op basis van wetenschappelijke onderzoeken heeft Sothys diverse octrooien verkregen. Zoals voor het Boleetextract, afkomstig uit een paddenstoel die in Frankrijk een delicatesse is. Dit extract is recentelijk geïntegreerd in een hydraterende behandeling, Hydradvance, die gebaseerd is op gentherapie. De huid wordt niet meer geholpen maar aangemoedigd om de eigen natuurlijke bronnen te gebruiken.

De productontwikkeling is volledig gericht op de natuur en het optimaal benutten van de cosmetische eigenschappen van geselecteerde planten. De Sothys innovatie van 2009 was een exclusief lijnzaadcomplex in de anti-verouderingsserie. Sothys bezit een eigen botanische tuin met de naam: Les Jardins Sothys, in de Franse gemeente Auriac. Maar weinig bedrijven kiezen er bewust voor hun onderzoek te richten naar de oorspronkelijke en natuurlijke actieve bestanddelen. Hierin schuilt een deel van de originaliteit van het project van Sothys.

Sothys neemt u mee in een unieke zintuiglijke ervaring, waarbij het wellness, efficiency en veiligheid centraal staan in de behandelingen.

Contact gegevens

Arabesque salon voor huidverzorging
Loverstraat 12
6031 VD Nederweert
T: 0495 840 661
E:

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken?
Dit kan telefonisch op nummer:


0495 840 661

Arabesque is lid van